ALUMINIUM ROLLUIKEN compleet va € 89.00 .

VEILIG THUIS,  ENERGIEBESPARING, COMFORT EN MILIEU

 

Rolluiken houden het licht volledig tegen. Je kunt je hele huis  of alleen je slaapkamer makkelijk en snel verduisteren. Rolluiken zijn energie besparend  in de zomer houden ze de warmte buiten, door hun isolerende werking blijft je huis heerlijk  koel en neemt je leefcomfort aanzienlijk toe. In de winter werkt de isolatie omgekeerd. Op de koude dagen helpen rolluiken de warmte binnen te houden, en bespaar op je energierekening. Ook de extra isolatie van rolluiken door de luchtbrug tussen de lamellen en het glas is een prettige bijkomstigheid van rolluiken.

Door het aanschaffen van rolluiken verhoog je de veiligheid van je woning aanzienlijk, een rolluik maakt het moeilijker om in te breken en schrikt inbrekers af. Dus voldoende redenen om eens prijs op te vragen.

VOORZET-ROLLUIK

Een voorzetrolluik is een klassieke oplossing die je vaak tegenkomt. Zie je een kast boven een raam, dan gaat het meestal om een voorzetrolluik. Een voorzetrolluik plaats je aan de buitenkant. Het is dus een goede oplossing voor bestaande ramen. Voor de prijs hoef je het niet te laten, want onze rolluiken zijn zeer gunstige geprijsd  en een verbouwing is niet nodig. Daarnaast is het uitzichtverlies beperkt.

MATERIAAL

Onze rolluikprofielen zijn  van hoog kwaliteitsaluminium, van Aluprof gemaakt voornamelijk gevuld met schuim en hebben twee lagen  lakcoatings. Deze coating is zeer goed bestand tegen slijtage en weersinvloeden. Dankzij de schuimvulling biedt het profiel goede thermische en akoestische isolatie. De geperste rolluikprofielen zijn sterk, duurzaam en verkrijgbaar in veel RAL-kleuren.

BEDIENING

HQ Rolluiken zijn eenvoudig , gebruiksvriendelijke te bedienen  met de hand maar ook elektrisch, zowel draadloos met draad of zelfs met je telefoon.  Een sterke motor van Yooda, Somfy of ons  huismerk ALUPROF  powered by SOMFY doet het  zware werk. Kiest u voor elektrisch dan heeft u de keuze voor bediening door middel van een wandschakelaar of afstandsbediening.