Isolerend glas HR++ en HR+++ in uw huis bespaart energie 

Een energiebesparend raam kan in het eerste jaar al meer dan 40 euro per vierkante meter aan energiekosten besparen. Isolerende beglazing is ook mogelijk voor voordeuren en schuifdeuren, onze kozijnen houden de kosten laag en ontzien het milieu. Wie kiest voor energiebesparende ramen hoeft niet te besparen op kwaliteit en de stijl van zijn huis . 

Triple glas heeft enkele belangrijke voordelen ten opzichte van dubbel glas. Zo is triple glas beter geïsoleerd dan dubbel glas, wat betekent dat het de warmte beter binnen houdt in de winter en de hitte buiten houdt in de zomer. Dit kan leiden tot lagere energiekosten en een aangenamer binnenklimaat.

Daarnaast is triple glas ook stiller dan dubbel glas, wat betekent dat het externe geluiden beter tegenhoudt. Dit kan vooral nuttig zijn als u in een drukke omgeving woont of werkt.

Hoewel triple glas doorgaans duurder is dan dubbel glas, kunnen de lange termijn voordelen ervan opwegen tegen de hogere aanschafprijs. Als u op zoek bent naar een energie-efficiënte en duurzame glasoplossing, kan triple glas een goede optie zijn

 

Een triple HR+++ glas is een uitstekende keuze als u wilt besparen op uw energiekosten. Dit glas is namelijk in staat om de warmte van de zon effectief te reflecteren, waardoor uw huis beter geïsoleerd wordt en u minder hoeft te verwarmen. Bovendien kan triple HR+++ glas ook geluidshinder en UV-straling tegengaan, wat het comfort in uw huis verhoogt. Dankzij de hoge isolatiewaarde van triple HR+++ glas kan uw huis tot wel 25% besparen op de energierekening. Als u op zoek bent naar een manier om uw energieverbruik te verminderen en tegelijkertijd uw wooncomfort te verhogen, is triple HR+++ glas zeker een aanrader. Energie is tegenwoordig erg duur. De bespaarde verwarmingsenergie ontlast niet alleen het milieu, maar ook uw portemonnee .